DRAMA U AMNEZIJI – UROŠ ĆERTIĆ IZLETIO IZ STUDIJA: Evo šta se desilo (VIDEO)

Dok je Uroš Ćertić izlagao o svojim sukobima u “Amneziji”, u studio je stigao i Predrag Lazić Peca, koji je bio pomenut.

Ja sa klošarima kadar ne djelim – rekao je Uroš i izašao iz studija.

Od mene niste čuli da nekome prvi psujem majku, oca, to je bilo kad je čovjek indirektno meni psovao majku. Kaže da ga je neko udario sa leđa. On je prvi udario Bilala. Proziva Tamaris i Adama – rekao je Peca, izašao iz studija.

Uroš Ćertić i Zvezdan Slavnić su za to vrijeme htjeli da popričaju ispred studija, ali je Uroš odlučio da se vrati nakon Pecinog upada.

Da ne bude zabune. Ja čovjek koji je živa legenda mog kraja sam pokazao poštovanje time što nisam upao ovdje (Zvezdanu Slavniću). A sa fukarom (Pecom) ne dijelim kadar. Ja iz poštovanja nisam ušao ovdje kod Zvezdana, čovjek ima ime i prezime. Ne želim nikakav kontakt, nikakav rođendan, nisam otišao ni na rođendan Marka MMA jer je rekao da sam ogovarao sa Zoricom – pričao je Uroš.

Ćertić je istakao i da smatra da ima 6 djevojaka u kući koje se bave najstarijim zanatom.

Ako jedna djevojka iz Vojvodine bude otvorila usta, pobjeći ćete svi odavde. Dvije od tih šest djevojaka su mi drage, bliske, sa jednom sam u toplo-hladnim odnosima. Mnogo smo informisani. Mnogo mućnite glavom, da ta djevojka ne otvori usta. Švajcarska, Austrija, Marbelja, Dubai itd. 500 eura, 1.000 eura, ležalje u prvom redu, baldahini… Da ponovim, šest vas je ovdje koje se bavite ili ste se bavile najstarijim zanatom – zaključio je Ćertić.