DISKVALIFIKACIJA? POSIPAJU SE VODOM I VRIJEĐAJU, SKANDAL U ZADRUZI: Gledaoci u nevjerici

Nakon što je vođa završila raspodjelu budžeta, zadrugari su dobili priliku da prokomentarišu odluku Marine Popović. Riječ je dobila Sanja Grujić.

– Zahvaljujem se na srednjem budžetiu. Vaša podjela je bila toliko loša jer vi i da ste imali kompas, vi bi ste se izgubili. Imali ste uvod da ćete da motivišete ljude, kakava je motivacija da Tijani date mali budžet jer joj se ide kući, svim novim učesnicima ste dali male budžete, a nama starima velike i srednje – rekla je Sanja.

– Ja ovde nikoga ne poznajem, ovdje sam ih upoznala. Dijelim budžete zadrugarima koji su aktivni, bivšim zadrugarima koji pomažu i velike novim zadrugarima kod kojih vidim da im je potrebna motivacija i da mogu da daju, a gdje ne vidim kvaliteta, stojim iza toga da neće ostati gladni, ali ne vidim razloga da dam neaktivnim ljudima – rekla je Marina.

– Tebi ako se Bilal sviđa daj mu svoj budžet, a on tebi nek da mali. Vi što koketirate od kad vam je muž izašao to je drugi problem. Kakva ste vi majka koja je ovoliku djecu ostavila gladnim. Ti si još uvijek balava i neiskusna, ne možeš da mi držiš predavanje. Ta djeca nikad neće ostati gladna – rekla je Marina.

– Meni se ne sviđa Bilal, a vama ako se sviđaju drugi muškarci pored vašeg muža drugi muškarci pa ste tako i svom godištu davali budžete– – rekla je Sanja.

– Odma si podeijlila Mići, Mikiju i njima, posleij si spomenula Mijana kome uopšte nisi planirala da daš. A kad ti je ostalo dva velika budžeta rekla si ju još samo dva, onda ti je Zorica rekla dva puta da si Aniti obećala veliki – rekao je Ivan Marinković.

– Nisam nikome obećala – rekla je Marina.