DETALJI AFERE BOJANIĆA I SANJE GRUJIĆ – RASKRINKANI NAKON OGLAŠAVANJA SUPRUGE: Sanja otkrila sve (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević je dao riječ Mikiju Đuričiću u emisiji “Pretres nedelje”, kako bi prokomentarisao šok informacije koje su danas iznijeli Sanja Grujić i Mikica Bojanić.

On je otkrio da ju je poljubio u vrat, dok je Sanja ispričala da su se viđali prošlog ljeta.

– Sam se upetljao u ovo, nije trebalo da je poljubi u vrat. Postoji težina riječi. Naravno da se nisu viđali, ali mogu da se povrede osjećanja porodice. Naravno da su se ovde upoznali, ja to znam. Kao što Mikica treba da snosi odgovornost za to ako je poljubio Sanju u vrat. Sanja treba da kaže da je ružno što kaže da se viđala, ako nije. Nek mu kaže da je p*čka, loš čovjek… – pričao je Miki.

– Ja stojim za svojih djela – dodala je Sanja.

– Meni je problem kad ljudi nisu transparentni. Počeću da bude kao Uroš. Svi znaju na čemu su sa njim. Ako neko dođe, smješka mi se, onda ustane i us*re se u život… Neko nema problem da bude rijaliti g*vno. Ovde može da se povrijedi porodica. Ne treba da se miješaju. Naravno da se nisi viđala – rekao je Đuričić.

– Odakle to znaš? Mikici vjeruješ, a meni ne? Njemu vjeruješ da me je poljubio u vrat – skočila je Grujićeva.

– Znači ti si neko ko se viđa sa oženjenim ljudima? – pitao je Miki.

– Ako neko kaže da me je poljubio u vrat, ja ću da kažem da sam se viđala – rekla je Sanja.

– Ono veče kad je malo popio, Miki je išao za njim da ne napravi nešto – rekla je Zorica.

– Što si pustila da te oženjeni poljubi u vrat? On je kriv, pa je kriv. On treba da nosi težinu svojih riječi. Oboje ste krivi, ružno i sa njegove i sa tvoje – pitao je Đuričić Sanju.

– Nek moja Slavica objavi prepiske i snimak kad smo se vidjeli pred ulazak posljednji put, 5. septembra – poručila je Grujićeva.

Izvor:Kurir