“DA LI VAS JE SRAMOTA?” Zorica Marković UNIŠTILA zadrugara nakon JAVNE PREVARE – sve isplivalo: “Odvratno!”

Nakon žestoke svađe Mikija Đuričiča i Ivana Dragića u “Amneziji”, voditelji Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević su nastavili da razgovaraju sa Ivanom i Aleksandrom Momčilović o njegovoj prevari. U studio je stigla i Anastasija Stanojević Palčica, sa kojom je Ivan prevario Aleksandru.

– Njegovo opravdanje je da je hteo da mi se osveti za nešto što sam uradila, kad nismo bili zajedno. Došli smo do toga da je to bila samo njegova osveta – istakla je Aleksandra.

– Ti često razgovaraš sa Matorom – prokomentarisao je Ša.

– Ona je bila mnogo ljuta na mene, nisam htela da joj prilazim da se ne bismo svađale. Malo popričamo i to je to – odgovorila je Aleksandra.

Ivan se iznervirao zbog Matore, koja je stigla u studio.

– Krivo mi je što ne možemo da se družimo jer Ivan ima kompleks od mene. Zamislite, on je rekao: “Kako je mogla Matora da ti se svidi?” Ovo radim samo zbog Aleksandre, ne zbog Dragića. Nikada ga nismo pljuvale, objašnjavala mi je ovu situaciju, jutros sam je podj..avala kad je sve to bilo, da sam bila u pravu, likovala. Ova tema mi se sviđa, jer je Dragić ozbiljan pokvarenjak. Ceo dan je smišljao. Da bi se zaboravilo ovo za Palčicu, kao kontra-efekat, kao osveta. Ovaj je pokvaranjek, probao je da sakrije – upala je u studio i Matora.

– Ne, ja sam se ljubio ovde sa više devojaka, za koje se neće saznati – rekao je Ivan.

– On priča ovde ko je visoko moralan, ko nije. Ko je on ovde? Evo, Aleksandra nije ni za kuću, ni za vezu, a on je sa njom – odbrusila je Matora.

U studio je stigla i Zorica Marković.

– Koliko ti imaš godina? Ti 30, ona 20, da li vas je sramota? – pitala je Zorica Marković.

– Trebalo bi da bude – odgovorila je Palčica.

– Znao si za Matoru, što si imao s…ualne odnose sa Aleksandrom? – pitala je Zorica.

– Mislio sam da neće da mi bude prepreka. Meni je i dalje lepo sa njom – odgovorio je Ivan.

– Što si se onda sa Palčicom? – nastavila je pevačica.

– Da bi videla kako je meni bilo – dodao je Dragić.

– A nastavio da prazniš j*ja. Ovo što si uradio je odvratno. Aleksandra, ti si anđeo, ako pređeš preko ovoga, ti si budaletina. Ivane, posto si fuj, pokazao si pravo lice. Nisi hteo da se osvetiš, jer da jesi, ne bi se vraćao Aleksandri. Sve si to pogazio i nema smisla. I nemoj da budeš bezobrazan. Ja sada mogu da mislim da si igrao rijaliti sa ovom devojkom, da si istresao j*ja. Sve je palo u vodu ovim gestom. Ivane, toliko si pokvaren – istakla je Zorica.