BOSANAC POKAZAO ZUBE ĆERTIĆU, SASUO MU SVE U LICE: Spomenuo mu Maju, POGLEDAJTE NJENU REAKCIJU (VIDEO)

Ivana Puzić dobila je mali budžet od ovonedjeljnog vođa, Uroša Ćertića.

-Nikad nije imala šta da kaže, nije htjela da komentariše. Ona čak ni drugu nogi ne izvadi, nego se nagne. Nemam puno da kažem o tebi. Provalio sam da tebe smara češkanje, a Matoroj pričaš treću priču. Uživajte u pabu – govorio je Uroš.

Sljedeći mali budžet dobio je LIl Broks.

-Urbani Čiča Gliša, dečko nemam šta, krivo mi je što se naložio prvo veče. Imao je fine komentare, a onda je njegov mozak uvidio da ovde prolaze priče, pa je ušao u ulogu zavodnika, koji j*be, a nikome ne uđe. Jeftin učesnik koji će dugo da ostane ovdje. Zelen je još, što kaže Maja. On non stop gleda gdje je Maja, provlači mene i Aleks da bi dobio pitanja – pričao je Čertić.

-Prvo ti meni nešto pričaš o djevojkama… Što ovaj Čiča Gliša ne može da bude sa tvojom simpatijom? Zato što tvohja simaptija ne postoji. Napadao si Maju, pokazao kako si dvoličan. Kad te je Maja odbila, napao si Aleksandru. Htio si da je vodiš u hotel, ali ne vherujem da ćeš poslije ovog izlaganja. Kad je ušla nova Maja, provodiš toliko vremena sa njom. Gdje je sad ti simpatija? – pitao je Bilal.

-Ja znam o kome dečko govori, ispao si glup. On i ja nemam simpatije – rekla je Maja.

-Imali smo konflikt, zbog čega? Zbog Kristijana. Ja preko toga nikad neću preći, najveća si ljiga i g*vno. Svi znamo da je on najveći lopov u “Zadruzi”. Ovo je najveći lopov u kući, ukrao mi je farmerke, ukrao povrće. Ja sad njemu dajem ovaj mali budžet jer imam obraza. Evo ti, ali nemoj da kradeš. Čovhek svako jutro ustaje, ne da trenira, nego da krade. Vidio sam ga kako Milici krade kafu – govorio je Bilal.

-Evo Adame, pola Bilalovog i pola Maji – rekao je Uroš.

-Vidim da se pali, sad ću da sjednem. On je vođa samo jer je jurio za Tamarom – poručio je Brajlović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.