ANITA PRIZNALA DA JE MARKO BIO DIO NJENE IGRE! Stefanović otkrio kakve emocije gaji prema njoj, a ovo je njena reakcij

Počela je “Igra istine”. Zadrugari su spremni da jedni drugima postave najintimnija pitanja.

Pitanje za Stefanovića, kako se osjećaš kao ospoba koja stoji kao ker, dok Anita čeka da li će izbrati tebe ili Marka, da li ćeš se distancirati od nje? – upitala je Milica

Ne mislim da me tretira kao kera, mi se samo družimo, pitajte bolje nju – rekao je Marko.

Od trenutka kada se desilo poljubac, ispada kao da si ti po strani, izgleda kao da ona odlučuje o svemu. Ti kažeš da je ne gledaš na taj način, a polubili ste se – rekla je Milica.

Mi smo tada malo popili. Mislim da je možda to bio njen inat, ali svakako ne gledam da ona mene loše tretira. Ja provodim vreme ovde sa drugarima, ona meni nekad priđe – rekao je Marko.

Ja sam rekla da te glam kao druga, ne vidim te u tom smisli pored sebe – rekla je Anita

Ja bih voleo da iskreno da kažeš šta misliš o ovom dečku – rekao je Ša.

Marko zna da sam ja njemu prišla, da bih Markovića pravila ljubomornim – rekla je Anita.

Nateraćete me da se ja pomerim od nje totalno, ne želim ovu polemiku – kazao je Marko.

Ja sam te na početku koristila, ali da sada to nije tako. ne žim da se iz druženja sa tvoje strane stvori neka ljubav – rekla je Anita.

Pitanje za Stefana, koje mišljenje imaš o Sanji? – upitao je Marko.

Ona je pokrenula nei ragal na mene, bez razloga, nije mi jasno zašto, onda je rekla da ja samo napadam žene – rekao je Stefan.

Rekla sam da napadaš slabije od sebe – kazala je Sanja.

Imam pitanje za Maju, Marko se distancirao od devojaka, a Ana i on su bili jako bliski. Da li si ti krenula nešto sa njim jer je Stanija rekla nešto o njemu? – upitao je Stefan.

Nije mi to zaparalo uši, nije zbog toga. Slađo, ko su po tvom mišljenju tri najveća ološa u kući? – upitala je Maja.

Milica, Anita i Ana. Aniti treba muškarac da bi ovdje boravila, jer nema pažnju, ona je sve vreme trčala za njim. Za Milicu sam isto rekla, u prošloj sezoni je imala mmuškarca pored sebe, ne mže da bude solo. Imaš lepa izlaganja, ja sam samo gledala Mensura i njegovo vikanje na nju. Ana, ne mogu da kažem da je ološ smao mi je krivo jer vidim da ima problem sa mnom. Krivo mi je jer je Milica rekla da sam ružna, ali postoji plastični hirurg – rekla je Slađa