ALEKSANDRA HITNO OPERISANA- PLAŠI SE DA SE NEĆE POTRUDITI: Dejan se odmah oglasio, OTKRIO NEPOZNATE DETALJE

Aktuelna učesnica “Zadruge 6” i djevojka Dejana Dragojevića, Aleksandra Nikolić, danas je napustila rijaliti.

Podela budžeta je sada u toku, a nje nema za crnim stolom, što znači da je produkcija izvela iz Bijele kuće. Kako se navodi, Aleks je morala da ode sa imanja jer ima zdravstvenih problema.

Nikolićeva ide na operaciju grudi, intervencija je zakazana za danas, 17. oktobar, a to je potvrdio i Dejan Dragojević u svom obraćanju putem videa na Jutjubu.

– Na ultrazvuku su joj rekli da je operacija hitno zakazana za danas, 17. oktobar, silikon nije pukao, valjda se izlizao pa je bole ta tkiva, ne znam ni ja tačno, ali ozbiljna je stvar. Operacija traje 3 sata, biće u totalnoj anesteziji i ona se toga najviše i plaši. Prenoći će u bolnici jednu ili dvije noći, posle toga ide u apartman gdje će imati sve obezbjeđeno. Na previjanje će ići na svaka dva, tri dana, i nosit će drenove – ispričao je Dejan i priznao da mu teško pada što neće moći da bude uz nju.

– Ona se plaši uspavljivanja, plaši se da se neće probuditi, i žao mi je što ja neću biti tu, naravno da bih volio, ali to je nemoguće. Najviše bih volio da je držim za ruku, otići pod nož nije lako. Teško mi je stvarno, ne mogu ni da jedem, napadaju je svi a ja znam da je ona u bolovima. Jedva čekam da se sve ovo završi – priznaje Dragojević.

U “Zadrugu” bi trebalo da se vrati za 15 dana, kada se rane oporave.

Izvor:Kurir