ALEKS GRCA U SUZAMA – SLOMILA SE NA KOMADE KAD JE ČULA ISTINU: Gotovo je

– Ne mogu da izdržim više.

Nakon razgovora sa Milicom Veselinović, Aleksandra Nikolić je došla do spavaće sobe, sela na Matorin krevet i počela da plače. Podsjetimo, Aleks je sinoć shvatila da joj Milica nije prijatelj, nakon što je Veselinovićeva raskrinkana od strane više zadrugara.

– Ovo za Milicu. Tek će da izađe sa Bilalom, uopšte nije kako ona priča – rekla je Matora.

– Meni je krivo – govorila je kroz suze Aleks.

– Ja znam da njoj sve pričaš, da meni sve pričaš, a vidi… Šta joj znači rečenica: “Neću ja nikome d*pe da čuvam”. Kome čuva, meni ne, tebi… Ti ovdje nisi kriva, tebi rade o glavi, ti ne radiš nikome o glavi. I šta oni imaju od toga da se ti kazniš? Vidi, ništa joj više ne vjerujem, naježila sam se. Znaš šta mi je kriva, ja sam to znala u dubini duše. Ona je dečka svog namještala i pravila budalom. Što ne bi mene? – nastavila je Matora.

– Krivo mi je. Sklanjam se od ljudi, mnogo mi se sve gleda. Da li ja nekome radim nešto u ovoj kući? 11 dana nisam bila ovde, ovo je mnogo, mnogo mi je teško. Težak mi je jako ovaj rijaliti, nije trebalo da ulazim ove godine. Mnogo mi je teško. Okej, umijem da budem pogana, bezobrazna, nadmena, ali šta sam kome uradila… Ne razumijem više, majke mi… Ne mogu više da izdržim ovdje – govorila je Aleks.

– Jedino si se prema Miljanu ogriješila – rekla je Matora.

– Jesam, priznala sam. Da li ima drugih ljudi ovdje, šta se ovdje sve dešava, krivo mi je, ne mogu da izdržim ovo, sve me je stiglo. Toliko se potencira na nekim stvarima – pričala je Aleks.

U tom trenutku se u njihov razgovor, tiho i preko kreveta ubacio i Miljan, a Matora je počela da sumnja u još jednu stvar.

– Mene sad kopka Miličina strana. I naravno da će da ti bude teško kad ne znaš ko ti radi o glavi. Milica ti je rekla da postoji i treća osoba, da li sumnjaš na nekoga? Ti se družiš još sa mnom i Ivanom – govorila je Tomićeva.

– Ne znam, neću da produbljujem – rekla je Aleks.